Foto van de Week | Mariëlle van der Hoek

De foto van de halo rond de maand, gemaakt door Mariëlle van der Hoek. Foto: Mariëlle van der Hoek

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Mariëlle van der Hoek uit Staphorst.
Lees meer over
De Staphorster

Nadat we eerder deze maand een zonsverduisteringsfoto hadden van Johan van Arnhem, fotografeerde Mariëlle een halo om de maan. „Hierbij een intens mooi natuurfenomeen. De foto is niet optimaal, maar de enorme kring om de maan is goed te zien”, schrijft ze erbij. Ze doet er als extraatje nog een Bijbelse tekst bij: ‘Het ruime hemelrond; Vertelt, met blijden mond, Gods eer en heerlijkheid!’ (Psalm 19 vers 1)

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl.

Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant!

Nieuws

menu