Foto van de Week | Pieter Veraart uit Meppel: 'Mist in het Staphorsterbos'

Pieter Veraart heeft een bijzondere foto gemaakt van de mist in het Staphorsterbos. Foto: Pieter Veraart

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Pieter Veraart uit Meppel.
Lees meer over
De Staphorster

Pieter was vroeg op om deze mooie foto te maken. „Deze foto heb ik op Valentijnsdag gemaakt in het Staphorsterbos tegenover de Zwarte Dennen. Speciaal de wekker gezet, omdat er een zonsopgang met mist voorspeld werd. Gelukkig kwam dit uit en het resultaat is deze mooie sfeerplaat met zon, mist en reflectie”, aldus Pieter over zijn foto.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant.

Nieuws

menu