Foto van de week | André Huls: ‘Lekke band in de polder’

Een lekke band in de polder voor twee jonge Staphorsters. André Huls

Staphorst - Wij hebben deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van André Huls.
Lees meer over
De Staphorster

André maakte de foto ergens in de polder, tocht straalt de foto overduidelijk de Staphorster identiteit uit. „De foto is niet gemaakt in Staphorst, maar de jongelui op de foto zijn op de terugweg naar Staphorst. Ergens in de polder strandden de twee met de step. De jongedame constateerde dat de band lek was”, aldus André over zijn foto.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster?

Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant!

Nieuws

menu