Foto van de week | Bart Kisteman (12): 'Deze heggenmus zocht het wel hogerop'

De heggenmus is één van de meest voorkomende broedvogels van ons land. Foto: Bart Kisteman

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van de twaalfjarige Bart Kisteman uit Punthorst.
Lees meer over
De Staphorster

Bart heeft zijn foto gemaakt op het wandelpad Beentjesgraven, net binnen de gemeente Staphorst. „De heggenmus is één van de meest voorkomende broedvogels van ons land, maar toch vrij onbekend. Dit komt door zijn verborgen bestaan in en onder struiken en heggen. Heggenmussen vliegen niet vaak en scharrelen vooral over de grond om voedsel te zoeken. Deze heggenmus zocht het wel hogerop en leverde mij deze mooie foto op!”, vertelt Bart over zijn foto.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant!

Nieuws

menu