Foto van de week | Geert Eleveld: 'Ochtendnevel over de Reest'

Het is vaak maar een moment van enkele minuten en daarna is de nevel al weer verdwenen. Foto: Geert Eleveld

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Geert Eleveld uit IJhorst.
Lees meer over
De Staphorster

Geert maakte een mooie foto van de ochtendnevel over de Reest. „De foto is genomen rond 6 uur in de ochtends, net na zonsopkomst tegen de zon in waardoor de nevel nog extra wordt verlicht”, vertelt Geert over zijn foto. „Het is vaak maar een moment van enkele minuten en daarna is de nevel al weer verdwenen, de bomen zorgen voor een mooi donker contrast.”

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant!

Nieuws

menu