Ga je op vakantie? Dierenartsen combinatie Staphorst weet wat te doen met je huisdieren in het buitenland

Dierenartsen combinatie Staphorst heeft een checklist klaarliggen voor je huisdieren in het buitenland. Foto: Aangeleverde foto

De zomervakantie staat voor de deur. Iets waar veel mensen naar uitkijken. Maar wat doe je met je huisdier? „Gaat uw huisdier mee of blijft hij thuis? Of gaat hij misschien naar een pension?”, vraagt Bianca Selles, dierenartsassistente bij DAC Staphorst zich af. „Elke optie vergt een andere voorbereiding.”
Lees meer over
De Staphorster

Denkt bijvoorbeeld aan extra vaccinaties of bijzondere invoereisen voor het vakantieland omtrent huisdieren. Om goed voorbereid op vakantie te gaan heeft Dierenartsencombinatie Staphorst een vakantiecheck gemaakt. „De praktijk heeft een checklist klaarliggen voor u voor alle mogelijke opties.”

De assistente kan eventueel ook met je doornemen of er nog bijzonderheden zijn omtrent het vakantieland (invoereisen, specifieke parasietenbestrijding etc.) „U kunt langs komen op de praktijk aan de Achthoevenweg 10 in Staphorst. Wilt u de opties uitgebreider bespreken dan kunt u een afspraak maken om u gratis door de praktijk te laten adviseren. Voor elke bezoeker ligt een attentie klaar.”

Nieuws

menu