Gerda van 'Wat doen we in de pan' gaat gezond en voedzaam koken bij de Spil in Nieuwleusen: 'Speciaal voor mensen met een klein budget'

Gezellig samenkomen en leren koken in Nieuwleusen onder begeleiding van Gerda van Heiningen Aangeleverde foto

Op de tweede dinsdagavond van de maand wordt er gekookt in De Spil in Nieuwleusen. Gerda van ‘Wat doen we in de pan’ gaat dan aan de slag met inwoners uit Nieuwleusen en omstreken, om gezond, maar vooral betaalbaar te leren koken. Gerda geeft gratis workshops voor mensen met een klein budget.
Lees meer over
De Staphorster

Gerda geeft de workshops in samenwerking met Kulturhus De Spil en de Voedselbank Nieuwleusen. De initiatiefnemers zijn blij met de financiële ondersteuning vanuit de Gemeente Dalfsen. Inwoners die willen leren om te koken op basis van betaalbare en gezonde ingrediënten, kunnen zich opgeven voor een van de volgende workshops welke gegeven worden op: 14 maart, 11 april, 9 mei en 13 juni.

Er is deelnameruimte in de kookstudio voor acht personen per workshopavond. De avonden zijn van 19.00 tot 21.30 uur. Deelname is gratis. De workshop is inclusief ingrediënten, recepten en een bak koffie of thee voorafgaand aan de workshop. Later dit jaar worden meer data bekend gemaakt.

Klein budget en gezond

Het doel van dit initiatief is dat mensen met een klein budget gezond en gevarieerd een voedzame maaltijd leren maken. Inwoners gaan samen aan de slag. Gerda benadrukt: „Het is tevens ook vooral een gezellige avond, waarbij de ontmoeting centraal staat.” Opgeven kan via: watdoenweindepan@gmail.com of via (06) 16495935.

Nieuws

menu