Geuje van Dijk vertelt bij De Veldschuur in Rouveen over het weidevogelseizoen

Geuje van Dijk vertelt deze avond over de aanwezige fauna in het gebied rondom de Veldschuur en de Mastenbroekerpolder. Foto aangeleverd

Bij de Veldschuur in Rouveen wordt op vrijdagavond 10 maart een lezing gegeven over hoe beschermen en beheren hand in hand gaan voor een goed weidevogelseizoen. De lezing is onderdeel van de Winterverhalen en lezingen.
Lees meer over
De Staphorster

Geuje van Dijk vertelt deze avond over de aanwezige fauna in het gebied rondom de Veldschuur en de Mastenbroekerpolder. Voor het weidevogelseizoen, dat dan is begonnen, wordt een lokaal goede samenwerking tussen boer - weidevogelbeschermer - faunabeheer benadrukt. De presentatie is voorzien van verschillende foto’s en korte filmpjes en is voor jong en oud interessant. De avond start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). De avond bijwonen kan alleen via opgave .

Winterverhalen

De winterverhalen en lezingen zijn een initiatief van de Gebiedsalliantie Samenwerking Olde Maten. Doel van deze avonden is de vele facetten van het gebied de Olde Maten & Zwartewatersklooster onder de aandacht te brengen bij een breder publiek.

Nieuws

menu