Haarmode Maureen beleeft jubileum en knipt alweer 30 jaar in Staphorst. 'We hopen nog vele jaren de haren mooi te mogen maken'

Maureen, Romy, Gekelien, Marianne, Leonie en Sharon van Haarmode Maureen.

Maureen, Romy, Gekelien, Marianne, Leonie en Sharon van Haarmode Maureen. Foto: Haarmode Maureen

Haarmode Maureen beleeft deze maand een mooi jubileum. De kapsalon zit alweer 30 jaar aan de Markt 6 in Staphorst en dat mag gevierd worden. Al 32 jaar werkt Maureen Hakkers als kapster aan de markt, eerst 2 jaar als bedrijfsleidster bij Cartouch haarmode en vervolgens sinds 1 november 1992 na een overname als haarmode Maureen.
Lees meer over
De Staphorster

„Zeker spannend, maar nooit spijt van gehad”, vertelt Maureen over die stap 30 jaar geleden. „In al die 30 jaar hebben we een prachtige grote klantenkring opgebouwd, met zeer trouwe klanten. En nog steeds mogen we nieuwe klanten ontvangen, die hun weg naar haarmode Maureen weten te vinden.” Tegenwoordig gaat dat vaak via social media, „maar ook nog steeds via mond tot mond reclame.”

Haarmode Maureen is een salon die van alle nieuwe technieken en modetrends op de hoogte blijft. „En daar blijven we ook in trainen. We zijn daarnaast een erkend leerbedrijf, die nieuwe kapsters weer opleidt.”

Mooie prijzen

Om het 30 jarig bestaan te vieren, had de kapsalon de hele maand maand november 30 procent korting op verzorging en stylings producten. „Ook ging de kassabon in de pot voor vele mooie prijzen, waaronder een half jaar gratis knippen. We hadden ook voor iedere klant een leuke attentie en iets lekkers om het te vieren. We hopen nog vele jaren de haren mooi te mogen maken. We zien iedereen graag in onze salon, ons gezellige professionele creatieve topteam staat klaar”, besluit Maureen.