Hoeveel pasta zit er in de pot? Caroline Seegers raadt het juiste aantal en wint elektrische step bij Tweewielercentrum Meesters in Staphorst

Caroline Seegerskoos voor de elektrische step en heeft deze afgelopen week van Albert in ontvangst genomen bij Tweewielercentrum Meesters. 

Caroline Seegerskoos voor de elektrische step en heeft deze afgelopen week van Albert in ontvangst genomen bij Tweewielercentrum Meesters.  Foto: Meesters

Een glazen pot vol met pasta in de vorm van fietsjes, bezoekers van de verkoopdag van Stichting Stephanos konden voor 1 euro het aantal proberen te raden. De winnaar mocht kiezen uit een gratis elektrische step of een gratis fietsendrager.
Lees meer over
De Staphorster

Het bleken precies 888 fietsjes te zij, maar er waren twee mensen die dit juiste aantal wisten te raden. Om tot een eerlijke winnaar te komen werd er vervolgens door een onafhankelijk persoon een briefje getrokken. Hieruit bleek Caroline Seegers de winnaar te zijn. Zij koos voor de elektrische step en heeft deze afgelopen week van Albert in ontvangst genomen bij Tweewielercentrum Meesters.

Negende keer

Bij de persoon die zo dicht bij de prijs zat, is afgelopen week een waardebon met wat lekkers als troostprijs bezorgd. Voor de negende keer verzorgde Tweewielercentrum Meesters op deze manier een stand op de verkoopdag. Een geslaagde actie, waar bijna 500 mensen aan meededen. De opbrengst van deze verkoopdag was voor Stichting Stephanos. Zij zetten zich in Malawi en Zambia in voor kansarme weeskinderen.