Inschrijving voor Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie met wedstrijden in Lemele, Staphorst, Vroomshoop, Ommen en Hardenberg is geopend

De Vechtdal Crosscompetitie is een absolute aanrader voor alle hardlopers. Foto: Geert Kleis

Komend najaar wordt de zevende editie van de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie gehouden. Nieuw dit seizoen is de toevoeging van de categorie 60+ op zowel de korte als de lange cross en zowel bij de mannen als de vrouwen. De organisatie komt hiermee tegemoet aan de wens van veel hardlopers
Lees meer over
De Staphorster

De Vechtdal Crosscompetitie is een absolute aanrader voor alle hardlopers die houden van een uitdagende competitie in schitterende bosrijke omgevingen. ACO Van Elderen uit Ommen, Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen/Staphorst, Loopgroep de Zandstuve uit Vroomshoop en Spurt ’88 uit Hardenberg organiseren samen deze crosscompetitie.

Deelnemers kunnen meedoen met vijf wedstrijden, in Lemele, Staphorst, Vroomshoop, Ommen en Hardenberg. In diverse leeftijdscategorieën wordt gestreden voor de winst in de competitie. Om voor de eindoverwinning in aanmerking te komen dient men bij minimaal vier van de vijf wedstijden de finishlijn te zijn gepasseerd. Aan het eind van de competitie zijn er in elke leeftijdscategorie aantrekkelijke prijzen voor de drie hoogst geklasseerden te verdienen.

Wedstrijddata

De eerst van de vijf wedstrijden is de Lemelerbergloop in Lemele en vindt plaats op zaterdag 5 november. Nummer twee is de Zwarte Dennen Cross in Punthorst op zaterdag 19 november. Op zaterdag 14 januari wordt in Vroomshoop de Zandstuve Bosloop gelopen en op zaterdag 4 maart is de van Elderen Crossloop in Arriën. De laatste in de reeks is de Oldemeijercross in Rheeze op zaterdag 5 maart .

De inschrijving voor de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie is geopend tot en met 18 november of bij het bereiken van het maximum van 500 deelnemers. Inschrijven voor is alleen online mogelijk. Daarnaast hebben de organiserende verenigingen afzonderlijk een eigen (voor)inschrijving.

Meer informatie is terug te vinden op www.vechtdalcrosscompetitie.nl .

Nieuws

menu