Jennita Visscher uit Staphorst beleeft 12,5-jarig jubileum van winkel Jenn: 'Reden voor een feestje'

In oktober 2009 startte Visscher haar atelier Jenncollier, inmiddels is de naam veranderd in Jenn just for women. Aangeleverde foto

Jenn bestaat 12,5 jaar. De jubilerende winkel in Staphorst van Jennita Visscher heet tegenwoordig Jenn just for women, maar ging eerder door het leven als Jenncollier. Deze mooie mijlpaal gaat gevierd worden met leuke acties in de winkel en webshop.
Lees meer over
De Staphorster

„Er is zeker reden voor een feestje, want Jenn bestaat 12,5 jaar!”, vertelt een blije Jennita Visscher. In oktober 2009 startte Visscher haar atelier Jenncollier aan huis met handgemaakte sieraden, workshops, kinderfeestjes en thuis party’s. De sieraden en accessoires zijn er nog steeds volop, maar het assortiment is behoorlijk uitgebreid met mode, ondergoed en beenmode.

„Jenn is nu een damesboetiek met eigentijdse kleding van gerenommeerde merken”, vertelt Visscher. Sinds 2019 is de naam veranderd in Jenn just for women . „Maar de heren mogen gezellig meekomen hoor.” De koffie staat altijd klaar bij Jenn en bij mooi weer is er een gezellig terras buiten.

Sfeertje proeven

Visscher zorgt ervoor dat er elke dag mode inspiratie te vinden is op de socials van de winkel. En dat zorgt ervoor dat veel dames naar Staphorst komen. „Ze zijn allemaal benieuwd naar de geshowde items en ze willen ook het sfeertje proeven in de winkel.” Met veel enthousiasme runt Visscher samen met haar team de winkel.

Nieuws

menu