Jolanda Doornbos van het boek 'Beperkt volmaakt' geeft lezing bij de bibliotheek in Nieuwleusen

 Jolanda Doornbos geeft een lezing bij de bibliotheek in Nieuwleusen.

Jolanda Doornbos geeft een lezing bij de bibliotheek in Nieuwleusen. Foto: Vier de liefde fotografie.

Schrijfster Jolanda Doornbos geeft op donderdag 13 april een lezing bij de bibliotheek, in De Spil in Nieuwleusen. Doornbos debuteerde met ‘Beperkt volmaakt’, een roman over opgroeien bij verstandelijk beperkte ouders. Toegang gratis, aanmelden is verplicht.
Lees meer over
De Staphorster

Jolanda Doornbos (Rotterdam 1983) is zelf opgegroeid bij ouders met een verstandelijke beperking. Inmiddels is zij afgestudeerd aan de kunstacademie en eerstegraads docent en ontwerper. Tijdens deze avond vertelt zij aan de hand van privéfoto’s en eigen illustraties over haar leven.

Angstig en traumatiserend

In haar debuutroman ‘Beperkt volmaakt’ laat zij van zeer dichtbij zien hoe eenzaam, angstig en traumatiserend het is om bij ouders met een verstandelijke beperking op te groeien. Hoewel haar ouders echt hun best deden ontbrak het aan persoonlijke verzorging, een veilige fysieke omgeving en geborgenheid. Thema’s die aan bod komen: onderwijs, opvoeden, pesten, veerkracht, trauma(verwerking), rouw, familiebanden, religie (Christelijk en (gesloten) reformatorisch), hulpverlening, medische zorg, loyaliteitsconflicten en parentificatie.

Aanmelden via: www.bibliotheekdalfsen.nl/beperktvolmaakt