Jong talent Roderick van Arnhem, Rhodé de Boer, Herman Coster, Harold Dons en Henry Timmerman uit Staphorst werkt mee aan wandelconcert in Bovenkerk Kampen

Hermen van Arnhem werkt ook mee aan het concert. Foto: Jan-Willem van Braak

In de Bovenkerk van Kampen zijn op zaterdagmiddag 23 juli diverse jonge musici te horen tijdens een wandelconcert. Hermen en Roderick van Arnhem, Rhodé de Boer, Herman Coster, Harold Dons en Henry Timmerman uit Staphorst werken ook aan deze middag mee. Zij brengen diverse muziekinstrumenten ten gehore.
Lees meer over
De Staphorster

Het belooft een klassiek wandelconcert te worden, zoals de oude traditie van de Bovenkerk dit voorschrijft. Diverse talentvolle musici zijn onder andere op het historische Hinsz-orgel en op de vleugel te horen. Zij gaan een breed repertoire spelen; van bekende koraalbewerkingen tot en met klassieke stukken.

Het concert vangt aan om 15.00 uur. De deuren gaan een half uur daarvoor open. Jongeren tot en met zestien jaar hebben gratis toegang, daarboven bedraagt de entree 5 euro. Tijdens het concert kunnen bezoekers zich vrij door de kerk bewegen. Pinnen is mogelijk in de Bovenkerk. Kaarten zijn ook vooraf te bestellen via www.consolonl.nl .

Nieuws

menu