Jongerenwerkers van Saam Welzijn delen uit in gemeente Staphorst. 'Hebben gratis oorkappen, lekkere oliebollen, warme chocomelk en andere leuke gratis gadgets'

De jongerenwerkers van Saam Welzijn zijn deze kerstvakantie weer op pad om gratis oorkappen en andere leuke gadgets uit te delen.

De jongerenwerkers van Saam Welzijn zijn deze kerstvakantie weer op pad om gratis oorkappen en andere leuke gadgets uit te delen. Foto: Saam Welzijn

Ook dit jaar gaat het jongerenwerk van Saam Welzijn weer op pad door de gemeente Staphorst rondom oud en nieuw. „We vinden het leuk om jullie te ontmoeten en nieuwjaarswensen uit te delen. We hebben weer gratis oorkappen bij ons om uit te delen, maar ook lekkere oliebollen, warme chocomelk en andere leuke gratis gadgets”, laat jongerenwerker Yteke Rijlaardams weten.
Lees meer over
De Staphorster

De warme drank, oorkappen en leuke gadgets zijn op te halen op verschillende plekken in de gemeente. Zo staan de jongerenwerkers op dinsdag 27 december vanaf 13.00 uur op het Marktplein Staphorst en vanaf 14.00 uur bij JOP IJhorst. Op donderdag 29 december staan ze vanaf 13.00 uur op het Kerkplein in Rouveen. „Kom ze gezellig bij ons ophalen, op=op dus wees er snel bij.”

Saam Welzijn heeft ook in de rest van de kerstvakantie genoeg activiteiten. „Ook in de rest van de kerstvakantie zijn we open en organiseren we leuke dingen, je hoeft je dus niet te vervelen!.” Op dinsdag 3 januari van 13.00 tot 15.00 uur en op donderdag 5 januari van 19.00 tot 21.30 uur is er open zolder bij Bibliotheek Staphorst. „Je kunt hier chillen, gamen, VR brillen, spelletjes en meer.”

Zaalvoetbal

Ook is er op donderdag 5 januari van 09.30 tot 13.00 uur een zaalvoetbaltoernooi bij de Sporthal Hoogeweg. Leeftijd: 10 tot en met 16 jaar. „Het is voor iedereen die lekker wil voetballen. Ook als je niet op voetbal zit ben je welkom. „Opgeven voor het toernooi kan gratis bij David Veldman via: d.veldman@saamwelzijn.nl of met een DM via Instagram: @jongerenwerker_david. Vermeld je naam en leeftijd.”

Vragen of meer informatie via Instagram: @saamwelzijn_staphorst, @jongerenwerker_yteke, @jongerenwerker_david, @jongerenwerker_gerlinde of @jongerenwerker_laura. Bellen met jongerenwerker Yteke via 06 11 75 86 07 kan ook.