Kampweek van Ponyclub VVV Rouveen e.o. in de kerstvakantie

VVV Rouveen houdt ponykamp Ponyclub VVV Rouveen

In de tweede week van de kerstvakantie houdt Ponyclub VVV Rouveen e.o. haar jaarlijkse kampweek, zeg maar de pony lesdagen, in de manege aan de Schuthekkeweg in Staphorst. De kampweek is bedoeld voor leden van de ponyclub en voor iedere ruiter uit de gemeente Staphorst, die met een eigen pony graag iets wil leren in zowel dressuur als springen. Op geheel ongedwongen en prettige manier worden de lessen aangeboden.
Lees meer over
De Staphorster

Op dinsdag 3 en woensdag 4 januari wordt les gegeven door gediplomeerde instructeurs. Op donderdag 5 januari kunnen de deelnemers onder begeleiding van een instructeur een parcours springen in de grote bak van de manege. Aanvang van de lessen en het oefenspringen is rond 18.30 uur. De kosten voor deze kampweek zijn € 25,00 per persoon. Opgave is mogelijk via mail: rvos348@outlook.com of app: 06-15062018.

Bij aanmelding graag doorgeven naam, adres, telefoonnummer, e-mail adres, leeftijd, naam van de pony, de klasse en de categorie van de pony. Aanmeldingen moeten voor 12 december binnen zijn.

Nieuws

menu