Kennismaken met de wielersport bij Wielervereniging Noordwesthoek

Wielervereniging Noordwesthoek traint zowel jonge als oudere wielrenners.

Wielervereniging Noordwesthoek traint zowel jonge als oudere wielrenners. Foto aangeleverd

Wielervereniging Noordwesthoek traint meerdere keren per week op de Tippe in Staphorst. Bij de vereniging kun je gratis en vrijblijvend kennismaken met de wielersport. „De nieuwe Anna van der Breggen of Mathieu van der Poel worden of gewoon lekker sportief bezig zijn? Kom dan naar de trainingen”, aldus voorzitter Bert Krale.
Lees meer over
De Staphorster

Bij Wielervereniging Noordwesthoek kun je twee maanden gratis en geheel vrijblijvend kennis maken met de wielersport. Is het toch niets voor je, dan kun je zonder verplichtingen je lidmaatschap weer beëindigen.

„Al onze trainingen worden verzorgd door ervaren trainers en de vereniging schrijft deelnemers in bij de KNWU zodat je veilig en verzekerd deel kunt nemen aan onze activiteiten”, aldus voorzitter Bert Krale. „Ben je jonger dan 14 jaar en heb je geen racefiets of valhelm? Dan stellen we gedurende die twee maanden gratis een racefiets en helm ter beschikking.”

De leden tot en met 14 jaar trainen op maandag- en donderdagavond. Leden van 15 tot en met 18 jaar trainen op dinsdag- en donderdagavond. Voor leden ouder dan 18 jaar is de training op donderdagavond. Inschrijven kan via www.wvnoordwesthoek.nl .