Khareba en Gogia uit Georgië brengen warme klanken en meerstemmige zang naar de hervormde kerk IJhorst

Het mannenensemble Khareba en Gogia uit Georgië. Foto: Khareba en Gogia

Het mannenensemble Khareba en Gogia uit Georgië geeft op zondagmiddag 16 oktober een concert in de hervormde kerk in IJhorst. Uniek aan dit ensemble is de meerstemmige zang. De leden van Khareba & Gogia hebben een indrukwekkende staat van dienst.
Lees meer over
De Staphorster

Het repertoire varieert van vrolijke volksmuziek, religieuze liederen en romantische liedjes tot oude traditionele volksmuziek en dansmuziek uit verschillende delen van Georgië. Georgië, een klein christelijk land in de Kaukasus op een knooppunt tussen Oost en West, heeft een eeuwenlange traditie van meerstemmige zang met grote verfijning en regionale variaties.

Niet voor niets behoort de meerstemmige zang uit Georgië tot het culturele werelderfgoed van Unesco. Lyrische zang wordt afgewisseld met opzwepende klanken vol dynamiek. De verrassende samenzang maakt een concert van Khareba & Gogia tot een onvergetelijke muzikale ervaring met gegarandeerde kippenvelmomenten.

Warme klanken

Khareba en Gogia nodigt een ieder uit om volop te genieten van de unieke, warme klanken uit dit deel van de wereld. Aanvang concert om 15.00 uur. Inloop vanaf 14.30 uur. Toegang is 15 euro en is inclusief een kop koffie/thee. Pinnen niet mogelijk, graag contant betalen. Inlichtingen en reserveringen bij Gienke Slomp: (06) 12762120

Kijk op www.khareba.nl of via www.facebook.com/kharebaGogia voor de muziek van de Georgische band.

Nieuws

menu