Koning Willem-Alexanderschool uit Staphorst bestaat 50 jaar en sluit af met jubileumavond

Eerder dit jaar werd er een groepsfoto gemaakt van de hele school.

Eerder dit jaar werd er een groepsfoto gemaakt van de hele school. Arno Lambregtse Fotografie

De Koning Willem-Alexanderschool viert dit jaar het 50-jarig bestaan. De school sluit het jubileumjaar af op dinsdag 28 juni met een informele ontmoetingsavond in de school. Alle betrokkenen uit de periode 1971-2021 worden hiervoor van harte uitgenodigd.
Lees meer over
De Staphorster

De school opent die avond haar deuren van 18.30 tot 20.30 uur voor alle oud-leerlingen, oud-leerkrachten, ouders en anderen die op enige wijze aan de school verbonden zijn geweest. Onder het genot van koffie, thee, hapjes en drankjes kan men oude bekenden ontmoeten en tegelijkertijd de school nog eens weer vanbinnen bekijken.

Met deze avond komt een einde aan een reeks van activiteiten die de school in het afgelopen cursusjaar organiseerde. Op 28 september werd het jubileumjaar geopend met een gezamenlijke dagopening met alle groepen, die door de ouders via een livestream gevolgd kon worden. Ook werd er een groepsfoto van de hele school gemaakt. In december verscheen een luxe tijdschrift met foto’s en bijdragen van de huidige leerlingen en leerkrachten, maar ook van oud-leerlingen en -leerkrachten.

Schoolreis

Er zijn op de jubileumavond nog exemplaren van deze glossy te verkrijgen. In het kader van de feestelijkheden werd er dit jaar ook extra uitgepakt met schoolreis: de hoogste groepen gingen weer eens met de trein naar Amsterdam. Ook de andere groepen mogen op schoolreis; zij gaan naar De Flierefluiter en De Drentse Koe. Het jubileumjaar wordt voor de leerlingen afgesloten met demonstraties van een glasblazer en een ballonnenman en tot slot een mooie roofvogelshow.