Maak kennis met muziek bij CMV Prinses Margriet in Rouveen: 'Dit de kans om meerdere instrumenten uit te proberen'

Het Zomeravondconcert van CMV Prinses Margriet. Foto: Eigen foto

CMV Prinses Margriet in Rouveen is een muziekvereniging met een fanfareorkest, een slagwerkgroep en verschillende jeugd en opleidingsgroepen. Al een jaar na aanmelding speel je mee bij een van de opleidingsgroepen en leer je samen spelen met anderen.
Lees meer over
De Staphorster

Zodra je je aanmeldt bij CMV Prinses Margriet krijg je de mogelijkheid om een instrument te kiezen en op dit instrument een proefles te volgen. Na deze proefles volg je lessen bij een gediplomeerde docent van het eigen docentencollectief. Deze docenten komen op locatie (in Rouveen of Staphorst), zodat je altijd dicht bij huis les hebt.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via jeugdcoordinator@cmvprinsesmargriet.nl of neem een kijkje de vernieuwde website: cmvprinsesmargriet.nl. „Een privébericht achterlaten via Facebook of Instagram kan ook, wij zorgen dan dat het bij de goede persoon terecht komt”, aldus Sabine Kroes namens CMV Prinses Margriet. „Zelf een instrument aanschaffen hoeft niet, je krijgt deze in bruikleen. Na een jaar mag je meedoen met het opleidingsorkest of de jeugdslagwerkgroep.”

Kijkje nemen

Een keer kijken bij één van de repetities kan ook. „Weet je nog niet precies welk instrument je wilt spelen? Dan is dit de kans om meerdere instrumenten uit te proberen!” De jeugdslagwerkgroep repeteert op maandagavond van 18.45 tot 19.30 uur, de slagwerkgroep van 19.30 tot 21.30 uur.

Op donderdagavond repeteert het leerlingen- en jeugdorkest van 19.00 tot 19.45 uur en de repetitie van het orkest is aansluitend van 19.45 tot 21.45 uur. Alle repetities vinden plaats in de hal van het MCR, Korte Kerkweg 23 in Rouveen. De ingang is aan de voorkant, tegenover de parkeerplaats van SC Rouveen.

Nieuws

menu