Maar liefst 159 auto's rijden mee tijdens Autopuzzeltocht van Stéphanos. Opbrengst is 2500 euro

De puzzeltocht leverde dit jaar 2500 euro op voor het werk van Stephanos.

De puzzeltocht leverde dit jaar 2500 euro op voor het werk van Stephanos. Foto: Stephanos

De werkgroep Stéphanos heeft op Koningsdag weer een autopuzzeltocht gereden. Dit jaar waren er, anders dan voorgaande edities, twee routes. Naast de ‘standaard’ route was er ook een kortere route samengesteld. In reden maar liefst 159 auto’s mee.
Lees meer over
De Staphorster

Ideaal voor gezinnen met kinderen. Ook dit jaar was de autopuzzeltocht weer een geliefd item in de agenda van velen. De standaard route ging door Drentse dorpen en had een rustpunt bij tuincentrum Huis en Tuin in Hoogeveen, waar een deel van de parkeerplaats ter beschikking werd gesteld.

Onder het genot van een kop koffie of thee, of wat fris drinken kon men hier een korte pauze inlassen. Een mooie bijkomstigheid waren de opstijgende vliegtuigen op vliegveld Hoogeveen. Het eindpunt van beide routes was Talen Tools in Staphorst. Hier konden de kinderen spelletjes doen en er kon gekleurd worden.

Winnaars

Inmiddels zijn de antwoorden nagekeken en zijn voor de standaard route de volgende winnaars naar voren gekomen: Fam. H. Mussche; Fam. A. de Boer; Ingrid Brand en Fam. J. Kooistra. Ook voor de kortere route zijn een aantal winnaars gekozen: Cobart Bloemhof; Yannick Veijer en Judith Bijker.

Al met al kijkt de werkgroep Stéphanos tevreden terug op deze mooie middag en worden de deelnemers hartelijk bedankt voor hun deelname. De opbrengst deze dag is ruim 2500 euro. Hiermee steunen de deelnemers het werk van Stéphanos.