Muzikale SGP-avond met Roderick van Arnhem en Kinderkoor Cantelina uit Staphorst

Kinderkoor Cantilena Staphorst. Foto: Doorte Fotografie Kamperzeedijk

De Overijsselse SGP houdt op zaterdag 11 maart een muzikale bijeenkomst voor jong en oud rond het thema ‘Vertrouwen’. Onder andere Kinderkoor Cantilena en Roderick van Arnhem uit Staphorst werken mee aan deze avond.
Lees meer over
De Staphorster

De avond in de Grote Kerk van Genemuiden, enkele dagen voor de verkiezingen van de Provinciale Staten op woensdag 15 maart, biedt een divers programma waar verschillende musici aan meewerken. Arie van der Vlist gaat het orgel bespelen, Cor Ploeg bespeelt de vleugel en Leon Koppelman gaat de panfluit bespelen. Roderick van Arnhem geeft een pianosolo. Verder laat ook Kinderkoor Cantilena uit Staphorst zich horen deze avond. Deze avond is er ook ruimte voor samenzang.

Stichting Ismaël

Deze avond wordt er een collecte houden voor Stichting Ismaël. Deze stichting werkt onder andere in Syrië (Aleppo). Aleppo is zwaar getroffen door de aardbeving van enkele weken geleden. Het gebied is moeilijk toegankelijk. De noodhulp gaat via de christelijke kerken in Aleppo waar stichting Ismaël contacten mee heeft. De collecte wordt van harte aanbevolen.

De deuren van de kerk gaan om 19.00 uur open. De avond begint om 19.30 uur.

Nieuws

menu