Muzikale vriendengroep The Musix opent zomerse concertserie in Kampen

De muzikale vriendengroep The Musix. Foto: Aangeleverde foto

Met een breed programma opent de muzikale vriendengroep The Musix een zomerse concertserie op de zaterdag in de Bovenkerk van Kampen.
Lees meer over
De Staphorster

The Musix bieden op zaterdagmiddag 2 juli een toegankelijk programma met klassieke en moderne muziekstukken aan. De muzikale vriendengroep van zes wil met verschillende instrumenten een breed repertoire laten horen. Doel is om luisteraars te inspireren en kennis te laten maken met verschillende instrumenten.

Niet alleen het historische Hinsz-orgel is dus te horen. Ook de harp, viool, fluit en cello passeren ook de revue. Verder zal ook het Reil-orgel bespeelt worden. Het programma vangt aan om 15.00 uur. De deuren openen om 14.30. Jongeren tot en met zestien jaar hebben gratis toegang. Voor mensen ouder dan zestien bedraagt de entree 5,- euro.

Concertserie

Het concert van The Musix is de eerste in een reeks muzikale ontmoetingen op zaterdag in Kampen. In de maanden juli en augustus biedt organisator ConsoloNL elke zaterdag een zomerconcert aan in de Kamper Bovenkerk. Daarnaast biedt ConsoloNL andere concertseries in de Grote Kerk van Hasselt en de Basiliek van Raalte.

Nieuws

menu