Najaarsconcert van koren Jubilate en 't Vechtdal in Nieuwleusen

Archieffoto van De Lofstem in actie onder leiding van Harm Hoeve. Frens Jansen

In gereformeerde kerk De Voorhof in Nieuwleusen vindt vrijdag 25 november om 20.00 uur het najaarsconcert plaats van Christelijk koor Jubilate en Gereformeerd mannenkoor ’t Vechtdal. Beide koren staan onder leiding van dirigent Minne Veldman.
Lees meer over
De Staphorster

Het Christelijk koor Jubilate is ontstaan door fusie van het koor ‘Zingt voor Hem’ uit Ommen en ‘de Lofstem’ uit Rouveen in 2019 en bestaat uit leden die komen uit Nieuwleusen en omliggende plaatsen. Het heeft ongeveer 85 leden en is bekend om hun enthousiaste manier van uitvoering.

Gereformeerd mannenkoor ‘t Vechtdal bestaat uit ongeveer 70 leden uit Hardenberg en verre omgeving en werd opgericht in 1976. Het koor geeft regelmatig concerten vaak met medewerking van andere koren van dirigent Minne Veldman.

De koren worden op deze avond begeleid door Harm Hoeve op orgel en Johan Bredewout op piano. Het concert wordt afgewisseld met samenzang en muzikale intermezzo.

De toegang bedraagt 10 euro in de voorverkoop (contant) en 12,50 euro aan de kerk. (pinnen mogelijk). Kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij onder meer Readshop Bloemendalstraat 10 Dalfsen en Bakkerij Ubak Scholenland 1 Rouveen.

Nieuws

menu