OV-ambassadeurs beantwoorden vragen over reizen met het openbaar vervoer tijdens inloopspreekuur in bibliotheek Staphorst

Tijdens het spreekuur zitten ervaren OV-ambassadeurs klaar. Foto: OV-ambassadeurs

In de bibliotheek Staphorst wordt op woensdag 20 april een inloopspreek uur over het openbaar vervoer gehouden. Ervaren OV-ambassadeurs geven die dag (aankomende) reizigers advies en tips over het reizen met trein of bus.
Lees meer over
De Staphorster

Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar met hulp van ervaringsdeskundigen blijkt het makkelijker dan gedacht. Langer zelfstandig kunnen reizen draagt bij aan persoonlijke zelfredzaamheid. Ervaren OV-ambassadeurs omarmen dit en helpen 55-plussers graag op weg.

Tijdens het spreekuur komen vragen voorbij over het reizen met bus of trein zoals: Hoe vraag ik een ov-chipkaart aan en welk abonnement past het best bij mij? Elke maand vindt dit speciale inloopspreekuur plaats. Het volgende spreekuur is op woensdag 20 april van 10.00 tot 11.30 uur in de bibliotheek Staphorst.

Telefonisch spreekuur

Telefonisch contact met een OV-ambassadeur is ook mogelijk. Dagelijks zitten OV-ambassadeurs klaar tijdens het telefonisch spreekuur om OV-vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op het nummer: (038) 3037010 op maandag tot en met vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur en op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur. Op maandag- en woensdagavond kan er gebeld worden van 18.30 tot 20.00 uur

Tevens is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de interactieve informatiebijeenkomsten. Data en tijdstip van deze bijeenkomsten zijn te vinden op de website. Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur .

Nieuws

menu