Ontdek, ontmoet en ontspan tijdens het Olde Maten Event bij de Veldschuur in Rouveen

Gedurende de middag is de streekmarkt met lokale producten een belangrijk en smakelijk onderdeel van het programma.

Gedurende de middag is de streekmarkt met lokale producten een belangrijk en smakelijk onderdeel van het programma. Foto: De Veldschuur

Wie al het moois en lekkers van de Olde Maten wil ontdekken en beleven kan op zaterdag 10 juni tussen 12.00 en 16.00 uur terecht bij het Olde Maten Event bij de Veldschuur in Rouveen. Het event op deze zaterdag staat bol van de activiteiten.
Lees meer over
De Staphorster

Deze dag zijn er wandeltochten onder leiding van de boswachter en de agrarische natuurvereniging. Stichting Erfgoed Zwartewatersklooster vertelt over de historie van het gebied en er wordt een splinternieuwe beleef-app voor de jeugd onthult. Verd wordt de landschapsbiografie van de Olde Maten gepresenteerd.

Streekmarkt

Gedurende de middag is de streekmarkt met lokale producten een belangrijk en smakelijk onderdeel van het programma. Ben je producent van streekproducten rondom de Veldschuur? Meld je dan aan via info@veldschuur.net, want wellicht is er nog een plekje beschikbaar voor je op de streekmarkt.

De organisatie van dit Event is in handen van de gebiedsalliantie Samenwerking Olde Maten, bestaand uit: Agrarische Natuurvereniging Horst en Maten, Staatsbosbeheer, Stichting Erfgoed Zwartewatersklooster en Stichting Vrienden van de Olde Maten (Veldschuur).

De toegang tot het Olde Maten Event is gratis en heel goed te bereiken op de fiets.