Open huis bij Duntep in Staphorst met rondleidingen en demonstraties

Duntep houdt een open huis. Duntep

Chalet- en mantelzorgwoning specialist Duntep houdt op zaterdag 8 oktober een een opendag. Op deze dag kun je een kijkje nemen in de fabriek en kantoorcomplex. In de fabriek is een looproute uitgezet zodat je in chronologische volgorde kunt zien hoe een chalet wordt gemaakt. Vanaf 10.00 tot en met 16.00 uur is iedereen welkom aan de Wethouder Wassebaliestraat 10 in Staphorst.
Lees meer over
De Staphorster

Ook staan er op het buitenterrein een aantal kant- en klare mobiele woningen staan waar doorheen gelopen kan worden. Daarnaast geven de chauffeurs van Duntep die zaterdag een demonstratie over hoe een chalet geladen, en gelost wordt. Verder kun je vrij rondlopen in het kantoorpand waar nog een speciale ruimte is gemaakt met allerlei nostalgische foto’s en video’s.

Hier zal onder andere Geert Kleis aanwezig zijn, hij is al meer dan 50 jaar werkzaam bij Duntep en kan met veel passie en hartstocht vertellen over de historie van Duntep. Ook voor de kinderen zal er tal van vermaak georganiseerd worden. Tot slot is het voor iedereen mogelijk om een weekend weg te winnen in een échte Duntep Chalet.

Duntep

In 1960 is Duntep opgericht door de heer Dunnink. De naam Duntep is een afkoring van Dunnink en Tepper. De familie Tepper was destijds de eerste klant van meneer Dunnink. Oorspronkelijk is Duntep als bouwbedrijf begonnen, maar naarmate de jaren vorderden, kwamen er steeds meer aanvragen voor stacaravans. In de jaren ’80 is er toen voor gekozen om een definitieve koerswijziging naar de chaletbouw te maken. Inmiddels is Duntep een toonaangevende speler in de markt met meer dan 50 werknemers. Duntep opereert zowel nationaal als internationaal.

Nieuws

menu