Organisatie van 'Het Grootste Vrijheidskoor' tijdens bevrijdingsevenement in Rouveen doet oproep: foto's en video's gezocht

Duizenden mensen genoten van muziek, oude voertuigen en overvliegende vliegtuigen tijdens het vrijheidsevenement in Rouveen.

Duizenden mensen genoten van muziek, oude voertuigen en overvliegende vliegtuigen tijdens het vrijheidsevenement in Rouveen. Foto: Jaco Hoeve

De organisatoren van Het Grootste Vrijheidskoor, afgelopen vrijdag 5 mei in Rouveen, waren zo druk met de organisatie dat ze zelf weinig filmpjes en foto’s konden maken. Op social media is zichtbaar dat er veel is vastgelegd en dat beeldmateriaal zou de organisatie graag ontvangen voor een professionele video-registratie.
Lees meer over
De Staphorster

Sommige bezoekers hadden de mooiste plaatjes, filmpjes of shots van wat er allemaal gebeurde tijdens het bijzondere evenement. Duizenden mensen genoten van muziek, oude voertuigen en overvliegende vliegtuigen tijdens het vrijheidsevenement in Rouveen.

De organisatie zou graag foto’s en video’s ontvangen van bezoekers. Voor het archief, maar ook omdat er een professionele video-registratie wordt gemaakt. De oproep wordt gedaan om foto’s en video’s in zo hoog mogelijke resolutie te sturen naar bevrijdingstaphorstrouveen@gmail.com. Als het bestand te groot is, graag via wetransfer. De organisatie dankt de verzenders al bij voorbaat.