PV de Streekvliegers uit Staphorst huldigt kampioenen

Vlnr: William Huls, Bernard Kuiper, Klaas Heide, Bert Bloemert, Jurjen Hooikammer en Arjan van der Haar. Gehurkt vlnr: Henri Schra, Jelle Hooikammer en Peter van der Haar Foto: PV de Streekvliegers

Afgelopen vrijdagavond zijn in het clubgebouw van PV de Streekvliegers aan de Boslaan in Staphorst de kampioenen van dit jaar gehuldigd. Het seizoen 2022 verliep voorspoedig voor wat betreft de weersomstandigheden. Alleen het laatste weekend konden vanwege het weer de duiven niet op zaterdag gelost worden.
Lees meer over
De Staphorster

Voor het tweede jaar op rij stond Bert Bloemert als kampioen op de hoogste trede van het podium. „Een geweldige prestatie!”, laat de vereniging weten. In de tweede divisie kende Henri Schra een prima seizoen, waar hij als eerste eindigde. Bij de jeugd was deze eer weggelegd voor William Huls in zijn laatste jaar als jeugdlid. Omdat hij tevens als 2de eindigde in de B-divisie en dus promoveert, mag William het komend jaar opnemen tegen de grote mannen in de A-divisie.

Eindstanden

Eindstanden generale kampioenen A-divisie onaangewezen: 1. Bert Bloemert; 2. Peter van der Haar; 3. Klaas Heide. A-divisie aangewezen: 1. Jurjen Hooikammer; 2. Jelle Hooikammer; 3. Bert Bloemert. B-divisie onaangewezen: 1. Henri Schra; 2. William Huls; 3. Arjan van der Haar. B-divisie aangewezen: 1. William Huls; 2. Henri Schra; 3. Bernard Kuiper. Jeugd onaangewezen en aangewezen: 1. William Huls; 2. Jurgen Hulst; 3. Justin Veijer.

Na deze prijsuitreiking gaat de aandacht nu uit naar de tentoonstelling in het weekend van 6 en 7 januari. Een jaarlijks terugkerend festijn wat ook door veel niet duivenliefhebbers wordt bezocht. Noteer deze datum alvast in de agenda. Op de foto staand van links naar rechts: William Huls, Bernard Kuiper, Klaas Heide, Bert Bloemert, Jurjen Hooikammer en Arjan van der Haar. Gehurkt v.l.n.r. Henri Schra, Jelle Hooikammer en Peter van der Haar


Nieuws

menu