Pieter Zandt Scholengemeenschap uit Staphorst houdt een muziekavond in Hasselt voor drie verschillende stichtingen

De Pieter Zandt Scholengemeenschap in Staphorst. Frens Jansen

De Pieter Zandt Scholengemeenschap Staphorst houdt op zaterdag 23 april een muziekavond om geld op te halen voor een drietal stichtingen. De goede doelen van het concert zijn stichting Jafet, Denbi en Woord van Hoop.
Lees meer over
De Staphorster

Het schoolkoor van de Pieter Zandt staat onder leiding van Warno Ruting. Samen met Lisanne Brandwijk (sopraan) en het Noordermannenkoor (onder leiding van Edwin Velvis) geven ze deze avond een optreden. De zangavond is in de Grote kerk van Hasselt. Het geheel wordt begeleidt door Marco den Toom (orgel). Tijdens deze avond gaat H.J. van Marle de meditatie verzorgen.

Drie stichtingen

De opbrengst van de avond is bestemd voor drie stichtingen. Voor stichting Jafet zet zendingsechtpaar Janneke en Fernando zich in op het gebied van evangelisatie, scholing en preventie gericht op kinderen in de armste wijken van Rio de Janeiro (Brazilië). Berdien Coster uit Staphorst is namens stichting Denbi betrokken bij de bouw van een eenvoudig ziekenhuis waar goede zorg kan worden verleend die momenteel ontbreekt.

Vanuit Woord van hoop werkt Klaasje Kooiker uit Staphorst voor Wycliffe en probeert ze op deze manier mee te werken aan de verspreiding van het Evangelie, het Woord van de waarheid, het Woord van hoop voor de mensen in Congo.

De kerkdeuren gaan om 19.00 uur open en om 19.30 uur start het concert officieel. Kijk hier voor om verzekerd te zijn van een zitplaats.

Nieuws

menu