Prijswinnaars van rebus uit de glasvezelkrant uit Staphorst zijn bekend. Aanmelden voor glasvezel kan nog tot volgende week

Harwin Lier heeft zijn prijs in ontvangst genomen. Foto: Delta Fiber Netwerk

Inwoners van de gemeente Staphorst ontvingen begin februari een glasvezelkrant in de brievenbus. In de krant stond ook een rebus voor de slimme koppen. Inzending van de juiste oplossing leverde mooie prijzen op van een aantal lokale ondernemers
Lees meer over
De Staphorster

De prijswinnaars van die rebus uit de glasvezelkrant zijn inmiddels bekend. De oplossing van de rebus was: ‘Supersnel internet is dichterbij dan ooit!’. De winnaars hebben afgelopen week hun prijs in ontvangst genomen.

De winnaars

De eerste prijs is gewonnen door Alie Schoemaker. Zij ontving een cadeaubon van Restaurant Stien. De tweede prijs is gewonnen door Mandy Tiemens, zij ontving een cadeaubon van Haarmode Heuckeroth. De derde prijs ging naar de familie Veerman en Harwin Lier. Zij ontvingen een delicatessen pakket van Verscentrum Staphorst.

De vierde prijs is gewonnen door Alfred Steenbergen en Jarno Timmerman. Zij ontvingen een cadeaubon van Hillies Snackbar. Alle winnaars hebben de prijs in ontvangst genomen.

Aanmelden voor glasvezel

Als twintig procent van de inwoners van Staphorst ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en voor 13 april een abonnement afsluit bij een van de telecomaanbieders, komt er glasvezel inde gemeente. Indien inwoners nog vragen of hulp nodig hebben bij het afsluiten van een abonnement, zijn ze welkom bij het Glasvezel Informatiepunt of bij één van de lokale verkopers. Er ligt dan ook een smakelijke verrassing voor ze klaar.

Meer informatie is ook te vinden op www.gavoorglasvezel.nl .

Nieuws

menu