Rina Stam van het boek 'Welke dag is het vandaag?' geeft lezing bij Verhalencafé in Nieuwleusen

Rina Stam is de schreef het populaire boek: Welke dag is het vandaag?.

Rina Stam is de schreef het populaire boek: Welke dag is het vandaag?. Foto aangeleverd

Schrijfster Rina Stam geeft op woensdagavond 29 maart een lezing over haar boek ‘Welke dag is het vandaag’ in het VerhalenCafé in Kulturhus De Spil in Nieuwleusen.
Lees meer over
De Staphorster

De lezing begint om 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.30 uur. Tijdens de bijeenkomst verloot het Verhalencafé vijf boeken en is het boek ook te koop tegen een gereduceerde prijs van 10 euro.

Het boek is een op waarheid gebaseerd verhaal: aangrijpend met een vleugje humor: Is dementie erfelijk? Is Francis na moeder en grootmoeder aan de beurt? Francis wil zelfstandig blijven wonen en probeert haar angsten en vergeetachtigheid te verbergen. Het levert angstige en verdrietige momenten op en tot grote hilariteit van haar puberende kleinkinderen leiden haar ongeremde emoties tot beschamende uitspraken. Uiteindelijk komt het onvermijdelijke: haar vertrouwde en geliefde omgeving verlaten.

Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Wel is het handig voor de organisatie wanneer je via de Facebookpagina van de Spil aangeeft of je geïnteresseerd bent in deze avond of dat je van plan bent die avond langs te komen.