Royal Kids Peuterspeelgroep uit Rouveen houdt een week lang de deuren geopend

Tijdens een bootcamp-sessie met de kinderen. Royal Kids

In de eerste week van oktober houdt Royal Kids uit Rouveen de hele week open morgens op de peuterspeelgroep voor belangstellende ouders van (bijna) peuters. „Wij nodigen u van harte uit om met uw peuter te komen kijken en ervaren!”, aldus Rolinda Lindeboom van de opvang.
Lees meer over
De Staphorster

De peuterspeelgroep biedt een christelijke voorschoolse voorziening voor peuters vanaf 2 jaar. Bij Royal Kids wordt peutereducatie gegeven door middel van ontwikkelingsgericht leren. Er wordt thematisch gewerkt, passend bij de interesse en motivatie van het kind zelf, waarbij thema’s met de kinderen samen worden opgebouwd. Er worden activiteiten aangeboden die de brede ontwikkeling stimuleren.

Ruimte voor spel

De peuterspeelgroep biedt naast vaste routines, zoals kringmomenten en Bijbelverhalen, vooral veel ruimte voor het vrije spel en de sociale interactie. De juffen zorgen voor een rijke leeromgeving. Zij houden voortdurend het welbevinden en de betrokkenheid van de kinderen in de gaten en bekijken wat er nodig is om beide te bevorderen.

Er wordt gewerkt in kleine groepen met maximaal 12 peuters, zodat er veel aandacht is voor de kinderen. Ouders kiezen zelf hoeveel ochtenden ze afnemen. Bij afname van één ochtend is de tweede ochtend gratis. Er is peuterspeelgroep op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend van 8.45 tot 11.45 uur. De peuterspeelgroep kan ook gecombineerd worden met dagopvang.

Open morgen

Benieuwd of de peuterspeelgroep iets voor jouw peuter is? Een ieder is van harte welkom om met peuter te komen kijken op 3, 4, 5 of 7 oktober. Je kunt vrij naar binnen lopen tussen 8.45 en 11.45 uur op Oude Rijksweg 448a in Rouveen.

Voor vragen: 06 29793063 of info@kinderopvang-royalkids.nl .

Nieuws

menu