SV Rouveen viert al een heel jaar feest vanwege het 50-jarig jubileum en sluit af met tentoonstelling

Flashback gaf twee shows vol turnen, acrobatiek, dans en freerunning met in de acts een knipoog naar voorgaande shows.

Flashback gaf twee shows vol turnen, acrobatiek, dans en freerunning met in de acts een knipoog naar voorgaande shows. Foto: Yorben de Lange

Voor SV Rouveen stond het hele jaar al in het teken van het 50-jarig jubileum. Er werden al diverse activiteiten gehouden, maar het hoogtepunt was de spectaculaire show ‘Flashback’, welke op 12 november tweemaal opgevoerd werd in een uitverkochte sporthal. Op zaterdag 10 december wordt dit feestelijke jubileumjaar afgesloten met een tentoonstelling..
Lees meer over
De Staphorster

De tentoonstelling is van 11.00 tot 15.00 uur in het gebouw van Mathil Kinderopvang, Seringenhof 2 te Rouveen. Op deze tentoonstelling is er van alles van de vereniging te bekijken over de afgelopen 50 jaar. Foto’s, video’s en diverse materialen geven een beeld van hoe SV Rouveen vroeger was en hoe het zich ontwikkeld heeft tot de vereniging die het nu is.

Sporten

Van 11.30 tot 15.00 uur is er ook de mogelijkheid voor oud-leden en andere belangstellenden om te komen sporten. Trek de sportkleding uit de kast en kijk hoe het met de lenigheid gesteld staat. Er staan diverse toestellen klaar waarop gesport kan worden. Dit vindt plaats in de gymzaal in Rouveen, Korte Kerkweg 25. Dit is naast het gebouw waar de tentoonstelling plaatsvindt. Om 13.00 uur vindt in de gymzaal de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd voor de kinderen plaats.