SV Rouveen werkt succesvolle acrogymwedstrijd af in Nieuwleusen

Deze duo's en trio's van SV Rouveen bereikten het podium bij de acrogymwedstrijd in Nieuwleusen. SV Rouveen

SV Rouveen heeft zaterdag een acrogymwedstrijd voor de D- en E-lijn gehouden. In totaal deden 115 teams, waarvan 21 teams van SV Rouveen zelf, mee aan deze wedstrijd die in Nieuwleusen plaatsvond.
Lees meer over
De Staphorster

Acrobatische gymnastiek is een apart onderdeel binnen de gymsport. Nieuw dit seizoen bij SV Rouveen is het niveau D+, een categorie waarin de deelnemers zowel een balansoefening als een tempo-oefening laten zien. Ook is het voor het eerst mogelijk om met een kwartet deel te nemen. Voor de jongste deelnemers is er het E-instapniveau, in deze categorie krijgt iedere deelnemer een medaille. Afhankelijk van het aantal punten ontvangt men een bronzen, zilveren of gouden medaille.

Podiumplaatsen

Het niveau binnen SV Rouveen is in het afgelopen jaar behoorlijk gestegen, op zowel artistiek als technisch vlak. Er werden in Nieuwleusen prachtige oefeningen op de mat gelegd, in het bijzijn van veel publiek. Het was een geslaagde eerste voorwedstrijd. Op 11 maart is de volgende wedstrijd: het provinciaal kampioenschap.

De volgende duo’s en trio’s van SV Rouveen behaalden afgelopen weekend podiumplaatsen. Niveau E-instap: Danine Akkerman en Lieke Kisteman; Esmee Stegeman en Daphne Krol; Amy Korterink, Emma Slager en Sophie Smit; Sylke Vlietstra, Julia Raangs en Rosanne van Zijtveld. Niveau E-jeugd: Nieke Vlietstra en Sanne Smit. Niveau E-junior: Daniëlle Kooiker, Iris Vogelzang en Elin Huisman. Niveau E-senior: Marlou Oldengarm, Mariska van Regteren en Anouk van Dijk. Niveau D-jeugd: Ylana Muggen en Christa van Zijtveld. Niveau D-senior: Manon Palland, Kris Bijker en Anna Visscher.

Nieuws

menu