Sc Rouveen neemt afscheid van negen selectiespelers. Ook trainer Eddy Zwijnenberg zwaait af

SC Rouveen neemt afscheid van negen eerste selectiespelers.

SC Rouveen neemt afscheid van negen eerste selectiespelers. Foto: Harm Hoeve

Hoewel de nacompetitie nog moet beginnen heeft SC Rouveen afgelopen zaterdagmiddag 4 juni alvast afscheid genomen van negen selectiespelers die volgend seizoen niet meer in het eerste elftal van Rouveen te bewonderen zijn. Ook trainer Eddy Zwijnenberg ontving een bos bloemen en maakt zich op voor zijn vertrek.
Lees meer over
De Staphorster

De speler hebben elk hun eigen redenen om bij te club te vertrekken. Zo kan Daan Kattenberg studie en werk niet meer combineren met het trainen en spelen in het eerste elftal. Kattenberg woont nu in Zwolle en wil zijn zaterdag anders invullen. Marc Roeland, Ruud Veerman en Jarno Domine vinden het trainen en spelen als ruime dertigers voor de eerste selectie wel mooi geweest en maken graag plaats voor aanstormende jongere talenten. Wellicht zijn we in de toekmost wel terug te zien in één van de lagere elftallen

Mark Kooiker moet vaak in de weekenden werken en kan zich daardoor niet optimaal richten op de 1ste selectie. Ook Kooiker zal op zijn vrije zaterdagen nog wel eens te bewonderen zijn in een van de lagere elftallen. Simon Mussche heeft een andere baan en gaat verhuizen naar Zwolle. Jean Paul Hooikammer maakt de overstap naar de buren en gaat de uitdaging aan bij 3de divisieclub VV Staphorst. Frank Wolters gaat verhuizen naar Groningen en wordt daar trainer. Tim Dunnink heeft het goed naar zijn zin gehad bij de ‘Groen-Witten’, maar hij speelde de laatste tijd niet veel en heeft gekozen om weer terug te gaan naar de ‘Geel-Blauwen’ in Staphorst.


Bloemetjes

Deze spelers werden na afloop door de selectie in de bloemetjes gezet voor al hetgeen wat zij langere of kortere tijd hebben betekend voor de 1ste selectie van de SC Rouveen. Veel familieleden waren hierbij aanwezig. Meerdere personen hebben zowel promoties meegemaakt, maar ook het leed van degradatie moest worden verwerkt. Ook werd vertrekkende trainer Eddy Zwijnenberg in de bloemetjes gezet. Hij is aankomend seizoen trainer bij voetbalvereniging DES uit Nijverdal.

Meerdere van bovengenoemde spelers en de trainer zijn nog wel te bewonderen in de nacompetitie. Of dit één, twee of drie wedstrijden wordt hangt af van het behaalde resultaat.