Sinterklaas actie van Humanitas Staphorst levert tassen vol cadeaus en lekkers op voor meer dan 120 kinderen uit de gemeente

Vorig jaar werden de rijk gevulde tassen werden op 4 en 5 december thuis bezorgd bij de gezinnen door vrijwilligers.

Vorig jaar werden de rijk gevulde tassen werden op 4 en 5 december thuis bezorgd bij de gezinnen door vrijwilligers. Humanitas

De tassen van de Sinterklaas actie van Humanitas Staphorst zijn afgelopen zondag avond bezorgd door de vele vrijwilligers die meewerkten aan de actie. Meer dan 120 kinderen in de gemeente kregen tassen vol leuke cadeaus en lekkers.
Lees meer over
De Staphorster

Mede dankzij inwoners die een cadeau kochten voor een ander kind, (anonieme) sponsoren en plaatselijke winkeliers en bedrijven hebben deze gezinnen een onvergetelijke avond. Humanitas coördineerde ook dit jaar weer de sinterklaas actie. Kinderen die te maken hebben met armoede krijgen via deze actie toch een leuk cadeautje met sinterklaas.

Humanitas

Humanitas is een vereniging voor maatschappelijke dienstverlening die zich richt op mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Eén van de activiteiten van Humanitas is de Sinterklaas actie. Humanitas vindt het belangrijk dat kinderen het gevoel hebben dat ze erbij horen en net als hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen vertellen dat ze een cadeau van Sinterklaas hebben gekregen.