Sport en Business Staphorst geniet van de Hollandse Nieuwe. Ook burgemeester Jan ten Kate hapt mee

Happen naar verse haring. Deze week kon het weer.

Happen naar verse haring. Deze week kon het weer. Foto: SEB Staphorst

De fysieke haringparty van de Staphorster businessclub viel de afgelopen twee jaar in het water, maar afgelopen donderdag kon het eindelijk: haringhappen. Er was veel belangstelling voor het evenement, dat plaatsvond op het terras van café Spoorzicht.
Lees meer over
De Staphorster

In de stralende zon, onder het genot van een hapje en een drankje hebben een kleine honderd ondernemers genoten van de nieuwe vangst van vishandel Timmerman. De eerste haringen werden op de traditionele manier gegeten door burgemeester Jan ten Kate in gezelschap van een aantal leden. Ook deelde de burgemeester met de ondernemers wat zijn eerste ervaringen zijn in de kleurrijke ondernemende gemeente Staphorst.

Dat de businessclub groeiende is merkt ook voorzitter Bert Kuijers: „Wij als bestuur merken dat er veel ondernemers zijn die graag deelnemen aan onze evenementen. Onze kracht is het creëren van een informele sfeer, we merken dat er hierdoor steeds meer introducés worden meegenomen naar onze open evenementen. Daarnaast staat topsport natuurlijk centraal, het is een gouden combinatie, het steunen van onze lokale topsporters en netwerken.”