Staphorster foto van de week | Céline van Veldhuizen (11): 'Deze mooie kikker kwam bij ons in de bouwput kijken'

Céline van Veldhuizen maakte deze week de mooiste foto. Foto: Céline van Veldhuizen

Wij hebben deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van de 11-jarige Céline van Veldhuizen uit Rouveen.
Lees meer over
De Staphorster

Céline kreeg bezoek van een groene vriend. „Een Kikker op bezoek. Deze mooie kikker kwam bij ons in de bouwput kijken. Het had veel geregend en er staat veel water in. Hier geniet hij even van de avondzon”, vertelt Céline over haar foto. „Deze foto is gemaakt bij ons thuis waar een nieuwe schuur wordt gebouwd.”

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl.

Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant en op onze website!

Nieuws

menu