Staphorster foto van de week | Elien Verkleij (12): 'De spreeuw heeft een nest met jongen'

Elien Verkleij maakte een kleurrijke foto.

Elien Verkleij maakte een kleurrijke foto. Foto: Elien Verkleij

Wij hebben deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van de twaalfjarige Elien Verkleij uit Punthorst.
Lees meer over
De Staphorster

Elien maakte de foto van een hongerige spreeuw in de tuin bij haar thuis. Ze heeft vooral de kleurrijke borst van de spreeuw en de blauwe kleurige plant mooi op de foto vastgelegd. „Het is een spreeuw in de blauwe regen bij ons in de tuin”, vertelt Elien over haar foto. „De spreeuw heeft een nest met jongen en voor hen wormpjes verzameld.”

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant!