Stichting Welzijn Staphorst houdt Gezond Meedoen Beurs in kader van 'Eén tegen Eenzaamheid': 'Kleur er op los met de kleurplaat van Ed Perdok'

De kleurplaat van Ed Perdok is in het kader van Gezond Meedoen Staphorst. Compilatie SWS Arianne Lagerburg

„Inwoners tussen 0 tot 99 jaar: kleur er op los”, zo roept Stichting Welzijn Staphorst (SWS) op. SWS heeft een kleurplaat van Ed Perdok voor alle inwoners van de gemeente Staphorst. De kleurplaat is als bijlage van de Staphorster verspreid op dinsdag 13 september. Daarnaast worden kleurplaten uitgedeeld op basisscholen. Voor verschillende leeftijdsgroepen zijn er leuke prijzen te winnen.
Lees meer over
De Staphorster

De kleurplaat is onderdeel van de Samen-voor-elkaar-Week in het kader van Eén tegen Eenzaamheid. Door het hele land is er van 29 september tot en met 6 oktober extra aandacht voor het thema eenzaamheid. In deze week zijn er activiteiten georganiseerd waarin er aandacht besteed wordt aan dit onderwerp. Een van die momenten is de Gezond Meedoen Beurs op zaterdag 1 oktober.

De kleurplaat kan op deze zaterdag 1 oktober ingeleverd worden tijdens de Gezond Meedoen Beurs tussen 10.00 en 14.00 uur in het Dienstencentrum Staphorst aan de Berkenlaan 1.

Gezond Meedoen Beurs

De beurs is voor alle inwoners van Staphorst om hen kennis te laten maken met diverse organisaties, bedrijven en partners die zich inzetten voor het welzijn van de mens in de gemeente Staphorst. Er zijn standhouders op het gebied van welzijn, zorg, paramedisch en voeding. Alle leeftijden zijn welkom op deze beurs, er is iets voor jong en oud.

Meer informatie is te vinden op www.sws-staphorst.nl .

Nieuws

menu