Stichting Zangavond Staphorst houdt benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië

Stichting Zangavond naar de Zondag. Eelco Kuiken

Stichting Zangavond naar de zondag uit Staphorst houdt op zaterdag 11 maart een benefietconcert ten behoeve van de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Het concert vindt plaats om 19.00 uur in Kerkgebouw De Bron in Staphorst.
Lees meer over
De Staphorster

Tijdens deze avond werken tal van muzikanten en vrijwilligers mee om een bijdrage te leveren. Onder andere het Christelijk Mannenkoor Steenwijk, de mondorgelclub De Nieuwstap, dwarsfluitist Lidewij Slootweg, violist Mirthe Schaap en pianist Stephan van der Plas zijn te bewonderen.

Belangeloos

Het doet de Stichting goed te ervaren dat zoveel mensen belangeloos een bijdrage willen leveren. Mondorgelclub De Nieuwstap, onder leiding van Marja Krale is eerder te gast geweest bij een avond van de stichting en hebben toen veel mensen verrast met hun originele uiting van muzikaal talent. Dat geldt ook voor het Christelijk Mannenkoor Steenwijk onder leiding van Wander Mulder. In 2019 waren ze voor het laatst te gast in Staphorst. Stephan van der Plas zal de avond op orgel en piano begeleiden. Ook Lidewij Slootweg op dwarsfluit en Mirte Schaap op viool willen een bijdrage leveren om deze bijzondere avond mogelijk te maken.

De intree deze avond is gratis, maar er is een collecte bij de uitgang die via de Stichting Dorcas in haar geheel ten gunste komt aan de slachtoffers van deze ramp.

Voor meer info zie ook: www.zangavondstaphorst.nl of www.facebook.com/zangavondstaphorst .

Nieuws

menu