Stichting Zangavond naar de Zondag Staphorst pakt draad op met Sound of Glory uit Rouveen

Sound of Glory. Foto: Aangeleverde foto

Na ruim twee jaar stil gelegen te hebben als gevolg van corona wil de Stichting Zangavond naar de Zondag Staphorst graag weer de draad oppakken. De stichting doet dit op zaterdag 8 oktober met het lokale koor Sound of Glory uit Rouveen. Dit in combinatie met samenzang uit de bundel Johannes de Heer begeleidt op orgel door Petra van ’t Hul.
Lees meer over
De Staphorster

Sound of Glory is als Christelijk vrouwenkoor verbonden aan de Hervormde Gemeente Rouveen. Het koor is in 2009 opgericht en telt op dit moment ongeveer 30 leden. Op het repertoire staan liederen uit de bundels ‘Opwekking’ en ‘Op toonhoogte’. Een enthousiast koor dat mensen met haar blijmoedige geluid wil inspireren. Met dit koor en samenzang op basis van liederen uit de bundel van Johannes de Heer hoopt de Stichting weer een bemoedigende avond te organiseren.

De Stichting gelooft dat het goed is om de momenten van bezinning als opmaak naar de zondag weer opnieuw op te starten. Op deze eerste avond wordt er een collecte gehouden voor de onkosten. De intree is gratis. De agenda voor het komende seizoen is nog niet volledig ingevuld maar zeker is al wel dat op vrijdag 11 november de Martin Mans Formation komt.

De zangavond is in het Kerkgebouw De Bron, Churchilllaan 2 Staphorst op 8 oktober. Aanvang is om 19.00 uur en de kerk is open vanaf 18.30 uur. Na afloop is er koffie en thee.

www.zangavondstaphorst.nl of www.facebook.com/zangavondstaphorst

Nieuws

menu