Struinen door het Reestdal met een gids van bezoekerscentrum De Wheem in Balkbrug

Wandelen in het mooie Reestdal. Foto: Gonny Sleurink

Elk seizoen heeft iets moois. Struin met gidsen van bezoekerscentrum De Wheem door het Reestdal in het prachtige herfstseizoen. Wat gebeurt er in de herfst in het bos? Ontdek en ga met met de gids mee op zondag 13 november. Samen met de gidsen maak je een mooie wandeling van ongeveer twee uur. De wandeling start om 13.30 uur.
Lees meer over
De Staphorster

De herfst is al in volle gang. De eikels en kastanjes vallen van de boom, overal zie je paddenstoelen, de bladeren verschieten van kleur en de dieren verzamelen hun winterkostje. Een mooi moment voor een natuurwandeling. De gidsen vertellen je alles over de herfstperikelen.

Welke vogels overwinteren in het Reestdal? Tijdens deze boeiende excursie proberen we verschillende soorten te ontdekken. Herken jij ze? Dit en meer leer je tijdens deze wandeling. De wandeling is een leuk uitje voor het hele gezin. Tip: Trek stevige schoenen aan.

Welkom bij De Wheem

Combineer je deelname aan deze wandeling met een bezoek aan bezoekerscentrum De Wheem in het prachtige Reestdal. De Wheem is elke zondag geopend vanaf 12.00 uur. De vrijwilligers verwelkomen je graag in de gezellige Gelagkamer om te genieten van een lekkere kop koffie, thee of limonade. De wandeling is een leuk uitje voor het hele gezin. Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten . Er is plaats voor maximaal 18 personen.

De kosten zijn 5 euro per volwassene en 3 euro per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.

Nieuws

menu