Struinen door opritten en tuinen in Staphorst tijdens derde editie van 'Tafel op je oprit of tuin Staphorst'

Vorig jaar vond de rommelmarkt ook plaats in Staphorst-Zuid en Staphorst-Noord.

Vorig jaar vond de rommelmarkt ook plaats in Staphorst-Zuid en Staphorst-Noord. Foto: Melanie Harink

In Staphorst kan je zaterdag 6 mei en 13 mei struinen door de buurt. Verschillende tuinen en opritten zijn dan ingericht als rommelmarkt. Het is de derde editie van ‘Tafel op op je oprit/tuin Staphorst’.
Lees meer over
De Staphorster

Net als voorgaande jaar ligt de organisatie van de rommelmarkt, die bij zo veel mogelijk tuinen en opritten in Staphorst moet plaatsvinden, bij initiatiefnemer Melanie Harink. „Naar aanleiding van de vorige editie leek het ons handig om twee zaterdagen te pakken. We doen een zaterdag voor Staphorst-Noord en een zaterdag voor Staphorst-Zuid”, vertelt Harink.

Opgeven

De rommelmarkt in Staphorst-Noord is op zaterdag 6 mei. Op zaterdag 13 mei is Staphorst-Zuid aan de beurt. Opgeven kan via de Facebookpagina tafel op je oprit/tuin in Staphorst . Maar mensen mogen Melanie ook een mail sturen. „Voor wie zich willen opgeven: het e-mailadres is melanietroost@hotmail.com. Opgeven kan tot en met zondag 23 april. Er zijn al veel aanmeldingen, maar het is natuurlijk leuk als zo veel mogelijk mensen meedoen.”