Tickets voor Ladies en Men’s Night bij Boer Staphorst gaan snel. Gratis kaarten reserveren kan nu nog

Zo’n 2500 dames struinden in 2017 door het enorme complex om te kopen, te kijken, te proeven en te genieten. Eelco Kuiken

De allereerste Ladies en Men’s Night bij Boer Staphorst vindt plaats op vrijdagavond 23 september. Wie wil kan nu gratis kaarten aanvragen voor het evenement van de woonwinkel. Boer Staphorst laat weten dat het een spectaculaire avond voor families, partners, vrienden en vriendinnen gaat worden en dat het hard gaat met de kaarten.
Lees meer over
De Staphorster

Tijdens de Ladies en Men’s Night van het bouw- en woonwarenhuis kunnen bezoekers zich onderdompelen in een wereld van de meest uiteenlopende activiteiten, presentaties van allerlei bekende merken en kramen van lokale ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan een HKliving stylingcompetitie, de DeWalt bladblazerrace en een heuse Weber BBQ masterclass.

Bovendien kunnen bezoekers zich live laten illustreren door Matia van Hallmark Cards, genieten van een cocktail of mocktail bij de Luxaflex cocktailbar en kan de doe-het-zelver zijn of haar hart ophalen op het klusplein. Dit allemaal in combinatie met hapjes en drankjes, win-acties, demonstraties en nog veel meer.

Goed bezocht

In 2017 was de laatste Ladies night en de laatste Mannenavond bij Boer Staphorst dateert alweer uit 2016. In 2017 kwamen zo’n 2500 vrouwen een kijkje nemen in het bouw- en woonwarenhuis. Ook de mannenavonden worden doorgaans enorm goed bezocht.

Boer Staphorst is een begrip in de regio. Voorheen was het een echte mannenzaak met bouwmaterialen, klusspullen en ga zomaar door. Dat is al lang niet meer zo. Boer is een woonwarenhuis, waar je alles kan vinden voor in en om het huis, met diverse woonafdelingen. Voor dames is er ook van alles te vinden. Vandaar dat Boer in 2013 startte met de Ladies Night. Een enorm succes.

Mannen en vrouwen

Dit keer is de avond niet alleen voor mannen of vrouwen. Het wordt een gecombineerd evenement waar iedereen zijn of haar ei kwijt kan. De 22.000 m² tellende winkel wordt omgetoverd tot een unieke plek waar lokale ondernemers, winkeliers en bekende merken een breed aanbod aan leuke activiteiten en workshops te bieden hebben. In totaal zijn er deze avond 24 lokale ondernemers te vinden in het pand van Boer Staphorst die hun producten of diensten aanbieden, een demonstratie geven of direct verkopen.

Verzekerd zijn van gratis kaarten? Bestel deze dan snel op www.boer-staphorst.nl/ladies-mens-night . Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Nieuws

menu