Toneelgroep Oese Volluk uit Nieuwleusen speelt aangepaste versie van 'José Passé' in openluchttheater van Balkbrug

De toneelgroep is druk met de voorbereiding van het toneelstuk.

De toneelgroep is druk met de voorbereiding van het toneelstuk. Foto: Lisanne Aalbers

Toneelgroep Oese Volluk speelt op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni in het openluchttheater in Balkbrug. In april hebben zij al in verschillende theaters gestaan in Nieuwleusen, Dalfsen, Dedemsvaart en Ommen. Het stuk ‘José Passé’ is iets aangepast en heeft een andere clou, waardoor het alsnog leuk is om ook in het buitentheater te komen kijken.
Lees meer over
De Staphorster

Buiten is er een hele andere beleving. Er kan namelijk veel meer uit de kast getrokken worden wat in een binnen theater niet kan. „Het worden hele speciale avonden, waarbij het publiek kan genieten van een mooi blijspel”, zo laat de toneelgroep weten. Het stuk speelt zich af in een pas geopende haven.

De medewerkers zijn erg druk om de haven zo duurzaam mogelijk te maken. Daarbij krijgt het personeel hulp van een aantal gasten. De ene is nog enthousiaster en fanatieker dan de ander. Hierdoor loopt het echter soms wel een beetje uit de hand, met hilarische taferelen als gevolg. „Kortom, het is echt de moeite waard om langs te komen bij dit spektakel in het openluchttheater in Balkbrug.”

Reserveren kan via de site www.oesevolluk.nl . Het is handig om een kussentje mee te nemen waar je op kunt zitten.