Toneelvereniging de Munnikenslag uit Rouveen legt laatste hand aan nieuw toneelstuk

He tstuk van toneelvereniging de Munnikenslag wordt gespeeld met met ongelooflijk veel plezier, humor en lokale anekdotes. Foto: Nico Post

De Munnikenweek in Rouveen staat voor de deur. De Toneelvereniging de Munnikenslag is fanatiek de laatste hand aan het leggen aan een optreden van drie bedrijven vol humor en plezier. Het eerste optreden is op woensdag 29 juni.
Lees meer over
De Staphorster

Het stuk van de toneelvereniging gaat over moe, zij sukkelt de laatste jaren met haar gezondheid en gaat er een paar weken uit om aan haar gezondheid te werken in de Vogellanden. Haar beide schoondochters proberen dat idee met alle geweld tegen te houden. Ze hebben beiden zo hun financiële probleempjes en kunnen een afnemende gezondheid van moe maar wat goed gebruiken.

Als herboren

De interieursverzorgster (Cheryl) haalt moe (die goed bij kas zit) toch over te gaan. En ze komt als herboren thuis. Tot grote teleurstelling van de schoondochters Roefie en Bertha. Er worden creatieve ideeën bedacht om dat leven van moe ietwat te verkorten. Gesteund door hun kerels, die niet zo vreselijk veel te vertellen hebben, nemen ze grondige maatregelen. Maar moe heeft hele andere plannen en voelt zich weer een jonge fantast.

Het stuk wordt gespeeld door Toneelvereniging de Munnikenslag, het stuk zit vol met ongelooflijk veel plezier, humor en lokale anekdotes. Behalve 29 juni wordt het toneelstuk 15 en 16 september herhaald in d’Olde Skoele in Rouveen.

De tent is op 29 juni geopend om 19.30 uur, aanvang van het stuk is 20.00 uur entree.

Nieuws

menu