Vrolijke gezichten na drukbezochte open Bedrijvendag in Staphorst

De ogen uitkijken bij Talen Tools met al die hoge stellingen. Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Waar je zaterdag op de bedrijfsterreinen van Staphorst ook keek, overal was het druk. Volop geparkeerde auto’s en fietsen bij de bedrijven waar zo’n mooie banier buiten stond, ten teken dat hier een deelnemer aan de Open Bedrijvendag was gevestigd.
Lees meer over
De Staphorster

Na vier jaar had iedereen er in Staphorst weer zin in, getuige ook het aantal deelnemende bedrijven van zo’n vijftig. Tel daarbij op dat het prachtig weer was, en duidelijk is waarom er vooral zoveel mensen op de fiets van bedrijf naar bedrijf trokken.

Ze kregen waar voor hun geld, al was de toegang natuurlijk overal gratis. Bezoekers werden her en der in de watten gelegd, konden met een volle fietstas én maag weer naar huis en keken ondertussen hun ogen uit. Voor de bedrijven was het zaak om zich te presenteren aan de bezoekers. Voor een aantal heel belangrijk, omdat er nogal wat vacatures openstaan bij de bedrijven, vooral op technisch vlak. Aan de andere kant waren er bedrijven die graag wat bekendheid wensen en normaal de deur dicht hebben. Dan is het voor de argeloze voorbijgangers de vraag wat er eigenlijk geproduceerd wordt in die gebouwen.

Ook bijzonder dat de Pieter Zandt Scholengemeenschap deelnemer was, maar ook omdat deze school samen met enkele ondernemers, de gemeente en de Prins Mauritsschool initiatiefnemer was. De organisatie keek dik tevreden terug op een bedrijvige dag.

Nieuws

menu