Wat doen we in de pan? Leer gezond en voedzaam koken in Nieuwleusen tijdens kookcursus voor mensen met een klein budget

Gezellig samenkomen en leren koken in Nieuwleusen onder begeleiding van Gerda van Heiningen Aangeleverde foto

Iedere maand wordt er op de tweede dinsdagavond van de maand gekookt in De Spil in Nieuwleusen. Gerda van ‘Wat doen we in de pan’ gaat dan aan de slag met inwoners uit Nieuwleusen en omstreken, om gezond, maar vooral betaalbaar te leren koken.
Lees meer over
De Staphorster

Dit doet Gerda in samenwerking met Kulturhus De Spil en de Voedselbank Nieuwleusen. Dit initiatief is tot stand gekomen doormiddel van budget uit het Lokaal Akkoord, dat beschikbaar is gesteld door Gemeente Dalfsen.

Inwoners die willen leren om te koken op basis van betaalbare en gezonde ingrediënten, kunnen zich opgeven voor een van de volgende workshops welke gegeven worden op: 14 maart, 11 april, 9 mei en 13 juni.

Deelname is gratis

Er is deelnameruimte in de kookstudio voor acht personen per workshopavond. De avonden starten om 19.00 uur en eindigen om 21.30 uur. Deelname is gratis. De workshop is inclusief ingrediënten, recepten en een bak koffie of thee voorafgaand aan de workshop. Later dit jaar worden meer data bekend gemaakt.

Het doel van dit initiatief is dat mensen met een klein budget gezond en gevarieerd een voedzame maaltijd leren maken. Inwoners gaan samen aan de slag. „Het is tevens ook vooral een gezellige avond, waarbij ontmoeting centraal staat”, benadrukt Gerda. Opgave kan via: watdoenweindepan@gmail.com of 06-16495935.

Nieuws

menu